30 november 2017

Bacheloropleiding

Bedrijfsmanagement

Professionele bachelor

Een goede manager staat voor gedrevenheid, heeft een alert oog en commerciële feeling.

Je ontwikkelt tijdens je opleiding een grondig bedrijfseconomisch inzicht, met een brede kijk op de verschillende functies binnen een organisatie. Door de keuze van je afstudeerrichting of keuzetraject verdiep je je in die functie of sector die het best bij je past.

We brengen een sterke dynamiek in je leerproces waarbij je als student continu in contact staat met docenten, bedrijven en je medestudenten. Eerst in kleinere lesgroepen, later in integratieprojecten, multidisciplinaire projecten en stage.

Met een diploma van professionele bachelor in het bedrijfsmanagement op zak ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt. 97% van onze studenten hebben binnen de drie maanden na hun afstuderen een passende job.

Financie- en Verzekeringswezen

Je werkt graag met cijfers en hebt een kritisch oog voor detail. Je bent geboeid door de vele financiële en economische evoluties op de markt. Maar bovenal ben je iemand die vlot kan omgaan met mensen. Je verwerft inzicht in verzekeringen, kredieten, sparen en beleggen. Je leert advies geven over elk van deze producten, waarbij de fiscale implicaties niet uit het oog verloren worden. Je leert je vlot uitdrukken in het Engels en Frans.

Je toekomst

Je kunt aan de slag bij banken, verzekeringsmaatschappijen of tussenpersonen als adviseur of dossierbeheerder. Je kan ook als zelfstandige starten in de bemiddeling en distributie van financiële producten en verzekeringen, zonder bijkomende examens of opleidingen.

Interesse? Neem een kijkje op de site van Thomas More!